ECDL / TESTNI CENTAR


U našem Učilištu možete upisati jedan od verificiranih programa.

• Osposobljavanje za poslove računalnog operatera

Trajanje programa 120 sati
Program je namijenjen i prilagođen početnicima. Pohađanjem ovog programa polaznici će steći praktična znanja koja su neophodna za obavljanje uredskih poslova na računalu. Po završetku školovanja naučiti će se samostalno služiti računalom, kvalitetno koristiti programe za obradu riječi (MS Word), proračunske kalkulacije (MS Excel), izradu prezentacija (MS PowerPoint) izradu i obradu baza podataka (MS Access) i komunikaciju Internetom i e-poštom.

Uvjeti upisa:
- Završena osnovna škola
- Navršenih 18 godina

• ECDL - Europska računalna diplomaŠTO JE TO ECDL?


Europska računalna diploma (ECDL) je međunarodno priznata potvrda informatičke pismenosti, koja jamči vlasniku poznavanje rada na osobnom računalu prema ECDL normi. Zbog velikog uspjeha ECDL-a u Europi, program je proširen na cijeli svijet pod nazivom, International Computer Driving Licence (ICDL).

Kandidati koji žele dobiti diplomu mogu se prijaviti za ispite bilo gdje u svijetu, polagati redosljedom kojim žele, u različitim test centrima, te nakon svih položenih ispita dobiti potvrdu priznatu u cijelom svijetu.
ECDL (European Computer Driving Licence) je međunarodno priznati certifikat za korištenje osobnog računala, dizajniran s ciljem uspostavljanja jedinstvene norme o osposobljenosti za korištenje osobnog računala za poslodavce i posloprimce.

ECDL je IT svjedodžba za sve građane. Namjenjena je onima koji trebaju ili žele znati koristiti osobno računalo.Prikladna je za sve ljude bez obzira kojom djelatnošću se bave.

ECDL OSNOVNI PROGRAM OBUHVAĆA SEDAM MODULA:
1. Osnovni pojmovi ICT tehnologije
2. Korištenje računala i upravljanje datotekama
3. Obrada teksta
4. Tablične kalkulacije
5. Baze podataka
6. Prezentacije
7. Rad u mreži i Internet

Naše Učilište je ovlašteni testni centar .

Uvjeti upisa:
- Završena srednja škola
- Navršenih 18 godina

Raspored sati Virovitica
Zadnja izmjena: 24.05.2024.

Fotogalerija

3
4
9
11
7
8
6
5